Αυτή η πολιτική απορρήτου (εφεξής η «Πολιτική») ως αναπόσπαστο κομμάτι των όρων χρήσης της ιστοσελίδας www.easybookings.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα») περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες η Ιστοσελίδα και η εφαρμογή διαχείρισης ξενοδοχείων Easybookings (εφεξής «η Εφαρμογή») συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα (όπως ορίζονται κατωτέρω). Με την αποδοχή της Πολιτικής ή και με την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα, συναινείτε ρητά στην επεξεργασία των Προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Εισαγωγή

Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ» (εφεξής «εμείς», «Eμείς», «Eμάς», «μας» ή η «Εταιρεία»).

Στην Εταιρεία αναγνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας (όπως π.χ. το όνομα και επίθετο, η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση IP του υπολογιστή σας κ.λπ.) και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την τήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων και να εξασφαλίσουμε την από την πλευρά σας απρόσκοπτη άσκηση των δικαιωμάτων που σας παρέχει η ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία που ισχύει για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων από Εμάς (εφεξής το «Εφαρμοστέο Δίκαιο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»), συμπεριλαμβανομένου του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, και του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου που ψηφίστηκε την 27η Απριλίου 2016 και τίθεται σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018 (εφεξής ο «Κανονισμός»).

Ειδική σημείωση για τους ανήλικους

Σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 8 του Κανονισμού, ανήλικοι κάτω των δεκαέξι (16) ετών απαγορεύεται να γνωστοποιούν σε Εμάς μέσω της Ιστοσελίδας Προσωπικά τους Δεδομένα, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της/του κηδεμόνα τους. Ζητάμε από τα πρόσωπα αυτά να μην υποβάλουν πληροφορίες σε μας. Σε περίπτωση που οι χρήστες της Ιστοσελίδας εμπίπτουν στην ανωτέρω κατηγορία και εξακολουθούν να μας γνωστοποιούν Προσωπικά τους Δεδομένα μέσω της Ιστοσελίδας, θα θεωρείται από την Εταιρεία ότι τα πρόσωπα αυτά έχουν λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση της/του κηδεμόνα τους.

Χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων

Σκοπός της Εταιρείας είναι η πλήρης συμμόρφωση με τον Κανονισμό και γι’ αυτό συλλέγουμε μόνο δεδομένα τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ιστοσελίδα και η Εφαρμογή, για την αντιμετώπιση προβλημάτων, για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με προσφορές, προϊόντα, υπηρεσίες και ενημερώσεις, για να σας παρέχουμε πληροφορίες που σε ορισμένες περιπτώσεις σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας, όπως νέα της Εφαρμογής, για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας, για την ανίχνευση και προστασία από σφάλματα, απάτη και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες. Τα προσωπικά σας στοιχεία ανήκουν σε εσάς και για αυτό ζητάμε να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και την Πολιτική προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε εγγραφή χρήστη ή αγοράς συνδρομής μέσω της Ιστοσελίδας.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής στην Ιστοσελίδα ή υποβολής παραγγελίας στην σελίδα «ολοκλήρωση αγοράς», θα σας ζητηθούν κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες, όπως:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  3. Στοιχεία διεύθυνσης (Οδός & αριθμός, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη, Χώρα, Νομός)
  4. Αριθμός τηλεφώνου
  5. Στοιχεία τιμολόγησης (Επωνυμία, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ)
  6. Όνομα Ξενοδοχείου
  7. Διεύθυνση ιστοσελίδας

Η συμπλήρωση των παραπάνω στοιχείων είναι υποχρεωτική ώστε Εμείς ή τρίτες συνεργαζόμενες, ή συνδεδεμένες με Εμάς εταιρείες/επιχειρήσεις, να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για διάφορους σκοπούς, όπως ενδεικτικά για να διευκολύνουμε την επικοινωνία σας με Εμάς ή τρίτες συνεργαζόμενες, ή συνδεδεμένες με Εμάς εταιρείες/επιχειρήσεις, για να σας παρέχουμε και να σας στέλνουμε ενημερωτικά και πληροφορίες που απευθύνονται στα ενδιαφέροντά σας (newsletters) κλπ., για να βελτιώσουμε και να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, για να αναλύσουμε τη χρήση της Ιστοσελίδας κλπ. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα για την επίλυση των διαφορών, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επιβολή τυχόν πολιτικών και κανόνων που διέπουν τη χρήση της Ιστοσελίδας και για να σας ενημερώνουμε για αλλαγές στην χρήση της Ιστοσελίδας, στους Όρους Χρήσης αυτής και στην Πολιτική Απορρήτου.

Δεν πωλούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε τρίτους, ενδέχεται όμως κατά τη συνήθη πορεία των εμπορικών δραστηριοτήτων μας να μοιραστούμε κάποια από τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους συνεργάτες μας και με τρίτους που ενεργούν για λογαριασμό μας ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Ενημερωτικά Δελτία (Newsletters)

Επιλέγοντας να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, ειδικές προσφορές και αποκλειστικές εκπτώσεις που μπορεί να σας αποσταλούν ανά περιόδους.

Εάν οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε γνώμη μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής στην υποσημείωση οποιουδήποτε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε από εμάς ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@easybookings.gr

Cookies

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και άνεση στην χρήση της Ιστοσελίδας χρησιμοποιούμε «cookies». Τα cookies επιτρέπουν στην Ιστοσελίδα να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν τη χρήση του site πιο βολική και την επόμενη επίσκεψή σας ευκολότερη. Ένα cookie θα περιέχει τυπικά το όνομα του τομέα από τον οποίο έρχεται το cookie, τη διάρκεια ζωής του cookie και έναν τυχαία παραγόμενο μοναδικό αριθμό ή μια άλλη τιμή. Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιούμε cookies για διάφορους σκοπούς για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο, για αναλύσεις στατιστικών (π.χ. Google analytics) και μάρκετινγκ (π.χ. Facebook Pixel).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.allaboutcookies.org

Ασφάλεια δεδομένων

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσής σας (on-line session) με την ιστοσελίδα μας, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που εισάγετε δεδομένα σε μία φόρμα στην Ιστοσελίδα όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας, tablet ή smartphone και την Ιστοσελίδα, κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.

Τα δικαιώματά σας βάσει του Κανονισμού

Τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην Εταιρεία μέσω της Ιστοσελίδας κατά την διαδικασία εγγραφής σας ή παραγγελίας, μπορείτε οποτεδήποτε το επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά με αυτά, τον σκοπό τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση support@easybookings.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία μας έχετε δηλώσει.

Τα δικαιώματά σας αναλυτικά είναι τα εξής:

Δικαίωμα πρόσβασης: Η Πολιτική περιγράφει τα δεδομένα που συλλέγουμε και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε. Από την σελίδα «ο λογαριασμός μου» σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να τα διαχειριστείτε.

Δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης και συμπλήρωσης: Εφόσον συνδεθείτε στην Ιστοσελίδα μέσω της σελίδας «σύνδεση χρήστη», χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον προσωπικό σας κωδικό που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία που τηρούνται στη βάση δεδομένων μας, να διορθώσετε τυχόν ανακριβή προσωπικά στοιχεία ή να συμπληρώσετε ατελή δεδομένα τα οποία είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σε Εμάς μέσω της Ιστοσελίδας από τον λογαριασμό σας επιλέγοντας «διαγραφή λογαριασμού». Όλα τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς θα διαγραφούν οριστικά (προσωπικά στοιχεία, avatars, ιστορικό παραγγελιών κλπ.).

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.

Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.

Τα προσωπικά σας δεδομένα ανήκουν σε εσάς. Ως εκ τούτου, σας εξουσιοδοτούμε να ασκήσετε όλα τα παραπάνω δικαιώματα εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα, εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε νέο κωδικό πρόσβασης κάνοντας κλικ στην επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου» πληκτρολογώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην Ιστοσελίδα και θα σας αποστείλουμε εκ νέου έναν κωδικό πρόσβασης.

Λάβετε υπόψη ότι είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας και του ελέγχου των προσωπικών σας πληροφοριών όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας στην Ιστοσελίδα. Ο προσωπικός σας κωδικός πρόσβασης είναι ιδιωτικός και γνωστός σε κανέναν άλλο εκτός από εσάς. Θα πρέπει να τηρείται σε αυστηρά κρυφό μέρος και προσβάσιμο μόνο από εσάς.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή επιθυμείτε να προβούμε εμείς σε κάποια από τις παραπάνω ενέργειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@easybookings.gr

Αλλαγές στην πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Μπορούμε να ενημερώνουμε οποτεδήποτε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για να αντανακλά τις αλλαγές στις πρακτικές μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Εάν τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, θα επικαιροποιήσουμε την «Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος». Θα σας ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο μεταχείρισης των πληροφοριών σας τοποθετώντας ευδιάκριτη γνωστοποίηση στην Ιστοσελίδα μας ή αποστέλλοντας γνωστοποίηση στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ορίσει στο λογαριασμό σας.

Ερωτήσεις και υποδείξεις

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@easybookings.gr

Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 25 Μαΐου 2018

Try Before You Buy

Save time. More bookings. Happier guests. All the tools you need to run your property.

Get started