Καλωσορίσατε στην Easybookings

Αγαπητέ Ξενοδόχε, σας καλωσορίζουμε στο νέο σας σύστημα διαχείρισης κρατήσεων Ξενοδοχείου στο Cloud! Αντιλαμβανόμαστε ότι η ιδιοκτησία σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και γι αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας προσφέρουμε την πιο απλή στη χρήση διαχείριση κρατήσεων online. Προμήθειες και κρυφές χρεώσεις, τέλος! Ότι χρειάζεστε το έχετε με την πανίσχυρη εφαρμογή της Easybookings.

Προφίλ

Ήταν χειμώνας του 2012 όταν ο καλύτερος φίλος μου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Σέριφο - ένα ελληνικό νησί στο Αιγαίο - μου έθεσε μια πρόκληση: να αναπτύξουμε ένα απλό σύστημα κρατήσεων για την εύκολη και ασφαλή διαχείριση των online κρατήσεων σε προσιτές τιμές.

Έχοντας ψάξει σε βάθος την αγορά και έχοντας περάσει πολλές ώρες στο ανάπτυξη κώδικα και σχεδιασμού web, είμαι περήφανος που κατέληξα σε μια καινοτόμο και εύκολο στη χρήση online συστήματος κρατήσεων.

Price is what you pay. Value is what you get.

Warren Buffett

Οι Υπηρεσίες μας

Είμαστε αρκετά περήφανοι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς. Η υποστήριξη πελατών και η τεχνική υποστήριξη, είναι το ατού μας!

hotel-management

Το σύστημα κρατήσεων απευθύνεται σε απλούς χρήστες χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις στους υπολογιστές.

online-bookings

Στόχος μας είναι οι πελάτες σας να ολοκληρώνουν την κράτησή τους σε 3 κλικ. Η εφαρμογή μας είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτό.

support

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, η ομάδα υποστήριξης είναι εδώ για να σας λύσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει.

Easy Χαρακτηριστικά

Ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που εκτοξεύουν την εμπειρία χρήσης στο μέγιστο δυνατό και ξεπερνούν κάθε προσδοκία σας

Πανίσχυρο σύστημα Διαχείρισης

Διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας, τα τιμολόγια, την καθαριότητα και πολλά άλλα.

Απλοποιημένο σύστημα κρατήσεων

Οι επισκέπτες σας θα κάνουν την κράτησή τους σε 3 βήματα.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Πληρώστε την ετήσια συνδρομή με βάση το πακέτο που σας εξυπηρετεί και αυτό είναι. Προμήθειες και άλλες χρεώσεις τέλος.

Στατιστικά

Δείτε στατιστικά με γραφήματα και παρακολουθείστε τις πωλήσεις σας και την πληρότητα του Ξενοδοχείου σας.

Τρόποι πληρωμών

Περισσότερες από 20 δυνατότητες πληρωμών όπως το PayPal, 2Checkout, Alpha Bank e-Commerce, Piraeus Winbank κλπ.

Συμβατότητα με κινητά

Η εφαρμογή μας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη από η/υ, tablet, κινητά και όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό, ωστόσο η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7 ώστε να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη λειτουργία της εφαρμογής μας.

Ασφάλεια SSL

Η ασφάλεια έχει πρωτεύων ρόλο στις συναλλαγές σας και γι αυτό έχουμε επιλέξει πιστοποιημένους πάροχους για τα πιστοποιητικά ασφαλείας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να ακυρώσετε την συνδρομή σας εντός 15 ημέρων από την ημερομηνία αγοράς και εμείς θα σας επιστρέψουμε όλο το ποσό της συνδρομής σας.

CHANNEL MANAGER

Η EasyBookings σας προσφέρει ένα ισχυρό αλλά και ταυτόχρονα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης καναλιών που σας επιτρέπει την αμφίδρομη διασύνδεση μεταξύ των OTA και παράλληλα την απόκτηση πιθανών νέων επισκεπτών.


Διαχείριση Τιμών/Διαθεσιμότητας

Συγχρονίστε τις τιμές και τη διαθεσιμότητά σας, κλείστε ημερομηνίες και πλάνα τιμών απευθείας από το PMS σας σε όλα τα extranets των OTA σε πραγματικό χρόνο. Εξοικονομήστε χρόνο και ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Ενημέρωση Κράτησης

Ενημέρωση κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο από όλλα τα κανάλια απυθείας στο PMS, με πλήρη στοιχεία. Δεν χρειάζεται να τις καταχωρείτε χειροκίνητα. Η διαθεσιμότητα μειώνεται αυτόματα ώστε να αποφύγεται διπλές κρατήσεις. Οι ακυρώσεις και οι τροποποιήσεις γίνονται αυτόματα επίσης.

Αύξηση πωλήσεων

Όσα περισσότερα κανάλια συνδέσετε τόσο περισσότερο κέρδος για εσάς. Επωφεληθείτε από το συγχρονισμό διαθεσιμότητας όλων των δωματίων σας σε όλα τα κανάλια ώστε να αυξήσετε τα κέρδη σας ενώ τα διαχειρίζεστε παράλληλα μέσω της πλατφόρμας κρατήσεων της EasyBookings.

Διαθέσιμα κανάλια

Δοκιμάστε το πριν αγοράσετε

Αύξηση κρατήσεων. Ευχαριστημένοι πελάτες. Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την ιδιοκτησία σας.

Οικονομικά Πακέτα

Χωρίς τέλη ενεργοποίησης! Χωρίς πολυετείς συμβάσεις! Όλα τα πακέτα μας σας παρέχουν απεριόριστο αριθμό δωματίων, ασφάλεια SSL 256-bit και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο.

Basic

25€/μήνα
ετήσια συνδρομή
 • Διαχείριση κρατήσεων
 • Απεριόριστα δωμάτια
 • Responsive σχεδίαση για tablet/mobile
 • 24/7 υποστήριξη email
 • Πολλαπλοί χρήστες
Αγορά

Premium

35€/μήνα
ετήσια συνδρομή
 • Βασικό Πακέτο + Μηχανή κρατήσεων
 • Διαχίριση προσφορών/κουπονιών
 • Email Automation
 • Διασύνδεση Google Analytics
 • Πληρωμές μέσω Paypal

 

Αγορά

Channel Manager

από 35€*/μήνα
ετήσια συνδρομή

 • * <3 κανάλια
 • >3 επικοινωνήστε μαζί μας
 • Χωρίς κόστος εγκατάστασης
 • Αμφίδρομη διασύνδεση μέσω json

Επικοινωνήστε μαζί μας
Γεια σας! Κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη για να ξεκινήσετε μια συνομιλία μαζί μας :)

Έναρξη